Despre noi

         Parcuri Urbane este un studio de arhitectură și design de peisaj, născut la inițiativa inginerului peisagist Paul Gheorghe. Compania a creat deja și creează soluții pentru un portofoliu diversificat de proiecte în România; planificarea și proiectarea de parcuri logistice/industriale, zone rezidențiale, site-uri instituționale și mixte: parcuri, peisaj stradal, mobilitate și regenerare urbană.   

”Calitatea peisajului are un efect direct asupra percepției calității vieții. Vrem să participăm la crearea de noi paradigme în care spațiile urbane, logistice, comerciale, rurale și natura pot coexista într-un echilibru sănătos. 

Proiectele noastre vin cu un acut simț al responsabilității. Ne propunem să producem soluții corecte și durabile care să poată suporta intensitatea schimbărilor din vremurile noastre, oferind în același timp spații care pot îmbătrânii frumos și cu demnitate.  

Parcuri urbane oferă soluții adecvate de proiectare a peisajului echilibrând și îmbinând elemente naturale cu arhitectura și cerințele proiectului.                          

Credem cu tărie că există frumusețe în simplitate, oferind spațiilor eleganță și atemporalitate.„

ing. peisagist Paul Gheorghe

Arhitectura peisageră joacă un rol crucial pentru dezvoltare durabilă, sănătatea comunității și posibilitatea conservării florei și faunei în peisaj.