Termene și condiții

Termene și condiții

Informațiile (texte, poze, etc ) de la adresa https://parcuriurbane.ro/ constituie conținutul site-ului https://parcuriurbane.ro/, proprietatea S.C. PARCURI URBANE S.R.L., cu sediul social în Spl. Independenței, Nr. 202B, Camera 42, București, Sector 6, înregistrată la Registrul Comerțului cu J40/2770/2022, CIF 40214771. Orice preluare a conținutului (integrală sau parțială) este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală.

S.C. PRCURI URBANE S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale site-ului fără altă notificare.

Limitarea răspunderii

Prin accesarea site-ului, vizitatorul acceptă în mod expres și fără echivoc, Termenii și condițiile site-ului și condițiile în care se desfășoară procesul de contact și/sau cerere de oferă, așa cum sunt ele prezentate pe site.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului parcuriurbane.ro sau de a afecta funcționarea serverului care găzduiește site-ul parcuriurbane.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va declanșa urmărirea penală împotriva autorului sau autorilor acestor fapte.

Securitatea datelor personale și a informațiilor

S.C. Parcuri urbane S.R.L. nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Litigii. Legea aplicabilă

Orice litigiu apărut va fi rezolvat prin înțelegere intre cele două părți (pe cale amiabilă). În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române, de pe raza sediului social al S.C. Parcuri urbane S.R.L.

S.C. Parcuri urbane S.R.L. nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a „Termenilor și condițiilor”.